Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie

In deze nieuwsbrief informeert Danto u over haar creatieve activiteiten. Fotografie ABA Today

Voor de glossy magazine ABA Today, het blad voor leden van de Ajax Business Associates, heeft Danto de fotografie mogen verzorgen, inclusief de coverstory met Peter Bosz.

Portretfotografie

Bij portretfotografie zet je iemands leven heel even stil. Een goede portretfoto is meer dan alleen het indrukken van de camera ontspanknop. De kunst van een goede portretfoto is de persoon op zijn gemak te laten voelen zodat je geen gespannen gezicht krijgt, gebruik te maken van goed (omgevings)licht, de achtergrond als decor gebruiken en een juiste dieptescherpte en compositie.

Internationale website

De internationale website van AtéCé Graphic Products is volledig vernieuwd. De website is 100% responsive en uitgevoerd in 4 talen. De combinatie van online en gedrukte media is in deze website goed terug te vinden. Van de 6 produktgroepen is alle informatie in 4 talen online te raadplegen en beschikbaar als pdf brochure. De website is gebouwd door Danto in samenwerking met de klant en PZC. Voor meer informatie zie www.atece.com

Wat beweegt...

In de nieuwe rubriek 'Wat beweegt…' uit de Graficus, leggen managers uit de branche uit wat hen beweegt in hun werkomgeving en daarbuiten. Danto verzorgt de fotografie voor deze rubriek. De artikelen kunnen gedownload worden via de linkjes Wouter Haan en Ben Dortland.

Fotoreportage

Een van de activiteiten van Danto is het maken fotoreportage van evenementen, feesten of andere (netwerk)bijeenkomsten. Een mooie fotoreportage met sprekende beelden laat mensen nagenieten van het evenement of feest. Tevens kunnen de beelden gebruikt worden in eigen publicaties of nieuwsberichten.

Een impressie van recente fotoreportages:

AtéCé Dortland Open 2016
Jaarlijks golfevent georganiseerd door AtéCé Graphic Products en
Dortland en van Beem

Zuidezeeklassieker 2016
De zesde editie van de Zuiderzee Klassieker, het jaarlijkse
wielerevenement van de Maag Lever Darm Stichting

Rotaform bedrijfsuitje
Flevonice in Biddinghuizen

Haringparty Jetmail & Jetsign
Hillegom

Logo of huisstijl ontwerp

Danto ontwerpt of restyled graag uw nieuwe logo of huisstijl. Neem contact op voor meer informatie.

AtéCé Béter & Compléter krant #2

De nieuwe AtéCé Béter & Compléter krant #2 is gedrukt. Opmaak is verzorgt door Danto. De krant kan online bekeken worden of als gedrukt exemplaar aangevraagd worden.

Meer info

Danto helpt u graag met creatieve oplossingen, bel 06 12 01 08 78 of mail voor meer informatie.

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Danto. Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.
Stelt u geen prijs op de Danto nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.

Opmaak en distributie: Danto Creatieve Communicatie